[Otthonunk] két program a házasságért

Berta László berta.laszlo at vaciegyhazmegye.hu
2022. Feb. 12., Szo, 15:26:50 UTC


Kedves testvérek! 

Szeretettel ajánlom az alábbi lehetőségeket. 



2022. február 20 -án k ülönleges párkapcsolat-gazdagító játékot indít a Bízd Rá Magad „Élménytér – ahol együtt játszunk – párkapcsolati időutazás” címmel. A négy hé ten át tartó játékra mindazokat a magyarországi párokat várjá k , akik szeretné k megerősíteni párkapcsolatukat és tartós életközösségben gondolkodnak. 



A játé k 1 hónapos időtartama alatt négy, a múltból a jövőbe mutató feladatsoron át „utazik” a pár, melyeket minden hé t vas árnapján hirdetnek meg a szervező k e-mailben, zárt Facebook-csoportban és a [ http://bizdramagad.hu/ | bizdramagad.hu ] felületén. A regisztrált felhasználó k a játé k során minden szerdán „támogató üzenetet” is kapnak; melyek további segítséget nyújtanak számukra az adott hé t feladataihoz kapcsolódva. 

A játékba regisztráltak 2022. március 26 -án 17 órától egy online (streamelt) zárórendezvényre kapnak meghívást, amelynek kiemelt előadója Pál Feri atya lesz. A legalább három feladatot teljesítő játékosok nyereménysorsoláson is részt vehetnek majd. 

Részletek és regisztráció : [ https://bizdramagad.hu/cikk/elmenyter-ahol-egyutt-jatszunk | https://bizdramagad.hu/cikk/elmenyter-ahol-egyutt-jatszunk ] 




2022.02.19-én 16 órától, RÁD BÍZTAM MAGAM… – Tapasztalatok és jó gyakorlatok a házasság megerősítésére címmel k ét izgalmas és mélyreható kerekasztal-beszélgetésnek is részesei lehetünk a D50 Kulturális K özpontban. 

A program során Zsuffa Tünde író a dr. Cs ókay András-Altay Daniella házaspárt és Marton Zsolt váci püspö k öt k érdezi a hit házasságban betöltött szerepéről, valós veszélyekről, megélt k üzdelmekről és a tragédiá k feldolgozásáról, illetve fontos párkapcsolati témákban szólalnak meg a [ https://bizdramagad.hu/rolunk/mire-jo-es-kinek-szol-a-bizdramagadhu-weboldal | bizdramagad.hu ] oldalhoz kapcsolódó szervezetek! Megtudhatjuk, hogy milyen k ísértések jelentkezhetnek egy pár életében, emellett szó lesz a megbocsátásról és az újrakezdés lehetőségéről is és arról is, mit tehetünk párkapcsolatunk gazdagítása, erősítése érdekében, a beszürkült hé tköznapok ellen és az eltávolodás megelőzésére. 

A helyszíni részvétel az aktuális járványügyi szabályok betartásával lehetséges. A rendezvényt az EWTN Katolikus TV élőben is k özvetíti. 

Részletek és regisztráció: [ https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fbizdramagad.hu%2Fcikk%2Frad-biztam-magam-%3Ffbclid%3DIwAR0k0OvQ-KLmnnY4RLvq7FiQrJON85Q3GP5qifM5B01gX0Yf0uGLvGGSdDE&h=AT0h9q9KBoADKCoU1-o6cJnZdbhvmaACC-h5kdLAEgxgavNQsHV9q-zHMLgsQIGseE8rZ7nRcjVYGwZDQVHT-naIM2zJnIXBV1rpfvBD5mIHrHp0yQ-Do-oSw-7AgK4RA7BRkcsl_4I4aSYXUCCI&__tn__=-UK-R&c%5b0%5d=AT1NCO1u0KvRD3zY-_8qHit6bfexWEBdwZs43iZYljnD8e-HsisD4aCwbcZIYO2U-zLdX5yNE52ZVcDdW7jDxz46c4wVazBFh0ByQohFhX7OvodDWHOqbgwqv7d2FT4jtO7P-jo3jPoW5LolDOUTfkGTWSoWRFu8STZaBJDraKTbcmRK103UNv1Ye1lAUu_3g2r_NQ | https://bizdramagad.hu/cikk/rad-biztam-magam- ] 




Mindenkit szeretettel várnak a szervező k ! 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lista.hcbc.hu/pipermail/otthonunk/attachments/20220212/d236e6c2/attachment.htm>


További információk a(z) Otthonunk levelezőlistáról