[Otthonunk] szavazás pontos eredménye

Barabásné Tóth Tünde barabasne.tunde at freemail.hu
2013. Már. 18., H, 19:58:36 CET


Kedves Testvérek , Ferenc atya! 2 észrevételem lenne:- volt akinek a honlap ugyanazon IP címről többször is engedte a szavazást :(     ez véletlen derült ki,nem szándékosság eredményeként )- nem minden Hírlevélben volt szavazólap üdvözlettel:Barabás Tünde
"Petra Tasnádi" <tasnadipetra at gmail.com> írta:
>Kedves Ferenc atya, kedves Testvérek!  A miseidőpontok kiválasztásával kapcsolatban lenne egy észrevételem.Az új miserend láthatóan heves vitákat eredményezett, pedig szavazás történt, ahol konkrét számok mutatták ki, hogy mit szeretne a többség. Ezek a számok viszont nem kerültek nyilvánosságra: ebből adódhat némi félreértés és elégedetlenség. Három verzióra lehetett ugye voksolni: "A" -szombat este, vasárnap 9, vasárnap este; "B" -szombat este, vasárnap fél 9, vasárnap 10 ; "C" -szombat este, vasárnap 10, vasárnap este. Atya a szavazás eredményével kapcsolatban a következőket írta a hírlevélbe: "A reggeli &frac12; 9 és 10 órai misekezdést azonos arányban és nagy számban támogatták a szavazatot leadók. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy kevesebb embert érint hátrányosan, hogyha vasárnap délelőtt kettő mise lesz (&frac12; 9 és 10) és nem lesz vasárnap esti mise." Ez tehát azt jelenti, hogy a három verzió közül a B (szombat este, vasárnap fél 9, vasárnap 10) kapta a legtöbb szavazatot? Ez így konkrétan nem lett kimondva. Lehetne kérni, hogy mind a három lehetőségre leadott szavazatok pontos számát ossza meg velünk? Talán ha láthatnánk a konkrét eredményt, ami egyértelműen kimutatja a többség akaratát, könnyebb lenne elfogadni a változást. Úgy gondolom, hogy így el lehetne kerülni a további konfliktusokat, és könnyebb lenne tovább lépni. Üdvözlettel: Tasnádi PetraKedves Ferenc atya, kedves Testvérek! A miseidőpontok kiválasztásával kapcsolatban lenne egy észrevételem.Az új miserend láthatóan heves vitákat eredményezett, pedig szavazás történt, ahol konkrét számok mutatták ki, hogy mit szeretne a többség. Ezek a számok viszont nem kerültek nyilvánosságra: ebből adódhat némi félreértés és elégedetlenség. 
>Három verzióra lehetett ugye voksolni: "A" -szombat este, vasárnap 9, vasárnap este; "B" -szombat este, vasárnap fél 9, vasárnap 10 ; "C" -szombat este, vasárnap 10, vasárnap este. 
>Atya a szavazás eredményével kapcsolatban a következőket írta a hírlevélbe: "A reggeli &frac12; 9 és 10 órai misekezdést azonos arányban és nagy számban támogatták a szavazatot leadók. Ebből azt a következtetést vontam le, hogy kevesebb embert érint hátrányosan, hogyha vasárnap délelőtt kettő mise lesz (&frac12; 9 és 10) és nem lesz vasárnap esti mise."
>Ez tehát azt jelenti, hogy a három verzió közül a B (szombat este, vasárnap fél 9, vasárnap 10) kapta a legtöbb szavazatot? Ez így konkrétan nem lett kimondva. Lehetne kérni, hogy mind a három lehetőségre leadott szavazatok pontos számát ossza meg velünk? Talán ha láthatnánk a konkrét eredményt, ami egyértelműen kimutatja a többség akaratát, könnyebb lenne elfogadni a változást. Úgy gondolom, hogy így el lehetne kerülni a további konfliktusokat, és könnyebb lenne tovább lépni.
>Üdvözlettel:Tasnádi Petra
>_______________________________________________
>Otthonunk mailing list
>Otthonunk at lista.hcbc.hu
>http://lista.hcbc.hu/cgi-bin/mailman/listinfo/otthonunk
 
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://lista.hcbc.hu/pipermail/otthonunk/attachments/20130318/9cf197f7/attachment.html>


További információk a(z) Otthonunk levelezőlistáról